El Voleibol Femení segueix sumant mentre que el masculí no pot amb l’Eivissa

El Voleibol Femení segueix sumant mentre que el masculí no pot amb l’Eivissa

Les blaugranes sumen els seus partits per victòries mentre que els de David Lorente no van poder encadenar la segona jornada puntuant

Victòria contundent del CVB Barça que encadena ja tres victòries en tres jornades. De fet, les blaugranes encara no coneixen la derrota aquesta temporada i es mantenen a la zona alta de la classificació amb 9 punts de nou possibles.

El Barça no va patir més del compte per superar el Cajasol Juvasa Voley i va acabar emportant-se el matx per la via ràpida (0-3). Tot i que el primer i el segon set van ser molt igualats (24-26 i 23-25), les blaugranes van acabar tancant el partit amb contundència emportant-se el tercer set per 14-25.

Seguir treballant

Per la seva banda, el conjunt dirigit per David Lorente no va poder superar a l’Ushuaïa Ibiza Voley, al perdre per tres sets a zero. Els catalans no van poder plantar cara a un dels equips capdavanters de la lliga que va acabar sumant els tres punts.

Aquesta derrota va impedir que els blaugranes encadenessin la segona jornada consecutiva puntuant, després d’aconseguir el primer punt de la temporada la passada jornada davant el San Sadurniño.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut