Pau Ferrer i Arnau Caparrós s’incorporen a l’equip de Superlliga

Pau Ferrer i Arnau Caparrós s’incorporen a l’equip de Superlliga

Els dos jugadors, que havien compartit vestuari a la BLUME, estaran a les ordres de David Lorente la propera temporada

El Barça de voleibol incorpora a dos joves jugadors per a la propera campanya. Es tracta d’Arnau Caparrós, procedent de la selecció espanyol permanent, i Pau Ferrer, que la temporada passada va estar amb el segon equip blaugrana.

Joventut de qualitat

Caparrós, de 19 anys i 2,01 metres d’alçada, juga a la posició d’oposat. Nascut a Sant Fruitós de Vages, va estar un any a la BLUME (ara fa tres temporades) i les dues últimes campanyes ha estat concentrat amb la selecció permanent. Per la seva banda, Pau Ferrer, de 20 anys i 1,80 metres d’alçada, ja va vestir la samarreta blaugrana la temporada passada però ho va fer amb el Barça B. El nou lliure, va jugar 4 anys a la BLUME on va compartir una temporada amb Caparrós.

Preparats per la final de la Lliga Catalana

En el seu acte de presentació els dos jugadors han assegurat estar molt contents d’incorporar-se al primer equip del Barça de Voleibol. Ferrer ha posat en valor l’oportunitat que David Lorente li ha ofert dient que “el meu objectiu és millorar com a equip però també a nivell personal”. Per la seva banda, Caparrós ha destacat que “incorporar-se al Barça és una gran oportunitat, i amb moltes ganes de començar ja”.

De fet, el primer repte d’aquests dos jugadors, així com de tot l’equip, serà la final de la Lliga Catalana que es disputarà el proper 18 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut