Victòria en el derbi per recuperar les bones sensacions (3-1)

El Barça supera al Tarragona 2018 SPS per 3 sets a 1 i torna a guanyar després de tres jornades

El FC Barcelona ha superat avui al Tarragona 2018 SPS amb claredat per tres sets a un en el partit corresponent a la setzena jornada de lliga. Els blaugranes han començat molt forts en el primer set, tot i que els visitants han pogut mantenir el marcador igualat. A l’equador del primer parcial el Barça ha pogut agafar un petit avantatge de 4 punts amb el 14-10 a l’electrònic. Ja en el tram final, un parcial de 5-0 favorable als blaugranes (19-11) ha permès al Barça sentenciar el primer (25-15).

En el segon parcial els visitants han reaccionat i han pogut empatar el partit a 1 set. El Tarragona ha començat dominant en el marcador i ha arribat a guanyar de 4 punts (8-12). Ha estat llavors quan els blaugranes han reaccionat i de la mà dels serveis de Di Betta, el Barça s’ha posat per davant (15-13). I tot i que en el Barça ha disposat de dos punts de set (14-11) el Tarragona ha estat capaç de capgirar el marcador i embutxacar-se el set per un ajustat 25-27.

Reacció per tancar el partit per la via ràpida

Amb l’empat a 1 el conjunt dirigit per David Lorente ha tornat a prémer l’accelerador i ha pogut tancar els dos següents sets amb contundència. En el tercer parcial, els blaugranes han dominat clarament i han posat el 2-1 després de guanyar el set per 25-15. Mentre que en el quart i definitiu, el Barça ha tancat el partit amb un clar 25-14.

Amb aquesta victòria el Barça suma tres punts importants després de tres jornades sense puntuar. Ara els blaugranes es queden quarts amb 30 punts, 5 més que l’Ushuaïa Ibiza Voley que encara ha de jugar aquesta jornada.