Triomf del CVB Barça davant l’Aguere Ciutat de la Llaguna

En un Poliesportiu La Marina amb molt bona assistència, el conjunt blaugrana es va imposar per 3 sets a 1 en el duel que tancava la sisena jornada de Lliga

El CVB Barça femení de voleibol es va imposar aquest diumenge a l’Aguere Ciutat de la Llaguna en el duel que tancava la sisena jornada de la Lliga Iberdrola. El conjunt blaugrana va lluir una bona versió davant la nombrosa afició que es va apropar al Poliesportiu La Marina, i va superar el seu rival per un resultat de 3 sets a 1.

L’equip blaugrana va sortir a la pista decidit a establir diferències importants al marcador des de l’inici, gràcies a un bon servei –cinc punts directes– i efectivitat al contraatac. Això va obligar l’equip visitant a demanar dos temps morts consecutius (amb 14-9 i 16-9), sense el resultat desitjat pel tècnic. Finalment el set es va tancar amb un clar 25-16.

La reacció canària va arribar al segon set, en què el treball defensiu del conjunt visitant va establir l’empat gràcies a un 19-25. Amb el partit igualat, el CVB Barça va reprendre el bon camí inicial, va tornar a fer mal amb el servei i es va fer fort en els blocatges. Va destacar Mireia Orozco, amb 5 punts de servei, 12 d’atac i 4 de bloqueig. La millora va conduir a la victòria, decidida finalment amb parcials de 25-14 i 25-17. Tres punts més per a les noies d’Adrián Fiorenza, que continuen l’escalada a la classificació i se sobreposen als entrebancs físics que pateix l’equip.