El Barça busca una victòria per seguir pressionant l’Ushuaïa Ibiza Voley

El Barça busca una victòria per seguir pressionant l’Ushuaïa Ibiza Voley

El conjunt de David Lorente necessita una victòria si vol mantenir les opcions d’entrar al play off a tres jornades pel final de la lliga regular

El primer equip del voleibol masculí del Barça rep aquest diumenge a les 12.30 hores el Textil Santanderina en el partit corresponent a la vintena jornada de lliga. Els blaugranes segueixen amb opcions d’entrar al play off però, després de la derrota de la setmana passada, l’equip ja no depèn d’ell mateix.

Tres jornades decisives

Ara mateix, el Barça és el cinquè classificat de la lliga a només un punt del conjunt eivissenc. Per quedar entre els quatre primers classificats el conjunt dirigit per David Lorente ha de guanyar tots els partits que resten i esperar que l’Ushuaïa punxi una jornada. Per aquest motiu, els blaugranes volen sumar una victòria important que mantindria al Barça amb opcions d’entrar al play off.

Més enllà del resultat a final de temporada, cal destacar que la campanya del conjunt blaugrana ja es pot emmarcar com un èxit i més després de classificar-se per a la Copa del Rei que es va jugar fa unes setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut