El pavelló de La Marina acomiada la lliga Iberdrola aquest dissabte

El pavelló de La Marina acomiada la lliga Iberdrola aquest dissabte

El CVB Barça disputarà l’últim partit de la temporada com a local amb l’objectiu d’acabar amb el millor sabor de boca possible

La Lliga Iberdrola no tornarà a passar fins la temporada vinent pel pavelló de La Marina, camp del primer equip del CVB Barça. Les blaugranes reben aquest dissabte l’Haro Rioja Voley en el partit corresponent a la vint-i-unena jornada de lliga.

Acabar amb bon sabor de boca

Amb l’objectiu de la permanència assolit el conjunt dirigit per Adrián Fiorenza afronta el tram final de temporada amb l’objectiu d’acabar de la millor manera possible la temporada. El tècnic blaugrana assegura que “estem contents de la temporada que hem fet, hem complert els nostres objectius i ara només volem mirar d’acabar amb un bon sabor de boca”.

Aquesta jornada el Barça s’enfrontarà a un equip que tampoc es juga res. Les de La Rioja arriben com a setenes amb 31 punts i sense opcions d’entrar al play off. Aquest fet no es repetirà en l’última jornada quan el Barça visitarà la pista de l’Avarca Menorca, en plena lluita per la quarta plaça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut