Partit clau per continuar creient en el playoff

Partit clau per continuar creient en el playoff

El Barça rep el Río Duero Soria, el seu perseguidor més pròxim, en un partit que pot permetre als de David Lorente obrir una diferència a la classificació quan resten cinc jornades per al final de la Lliga

El Barça de voleibol continua en posicions de playoff quan només resten cinc jornades perquè s’acabi la Superlliga. Tot i la derrota de la setmana passada, els blaugranes es mantenen quarts amb un punt d’avantatge sobre el Río Duero Soria i l’Ushuaïa Ibiza Voley (26).

Guanyar per seguir creient

Tot i que en les últimes jornades el Barça ha patit alguns sotracs, continua ficat de ple en la lluita pel playoff, un fet que a principi de temporada era més una il·lusió que un objectiu. Una victòria del conjunt dirigit per David Lorente aquesta setmana li permetria deixar el Río Duero Soria a tres o quatre punts (depenent del resultat) quan només quedarien quatre jornades per jugar-se.

Un calendari complex

Més enllà del partit de diumenge, a les 12.30 h, el Barça ha d’afrontar un calendari complex però alhora il·lusionant. La setmana vinent els blaugranes visitaran la pista del sisè classificat (també a un punt del Barça), l’Ushuaïa Ibiza Voley. En la jornada 20, el Barça rebrà el Textil Santanderina abans de jugar a casa contra el potent Unicaja Almeria. En l’última jornada els de David Lorente s’ho jugaran tot a la pista del CV Melilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut