Gran remuntada del CVB Barça a Madrid (2-3)

Les blaugranes van cedir els dos primers sets però es van refer guanyant els tres següents de manera consecutiva

El CVB Barça va superar aquest cap de setmana el VP Madrid per 2 sets a 3. El partit no va començar de la millor manera per al conjunt català que va cedir els primers sets per 25-17 i 25-22 respectivament.

Les noies dirigides per Adrian Fiorenza no van abaixar els braços i, després de salvar una pilota de partit, van endur-se el tercer set per 25-27. Amb el 2-1 a l’electrònic el Barça es va animar i va poder igualar el partit guanyant el quart set (22-25).

Gran reacció en el cinquè set

Amb les taules en el marcador les locals van tornar a reaccionar i van poder obrir una diferència de tres punts (11-8) que semblava complicada de remuntar. Però gràcies a un bon joc defensiu, les blaugranes van poder endur-se el set per 12-15.

Amb aquesta victòria per 2-3 el Barça es situa vuitè amb 16 punts a dos del Cajasol Juvasa Voley i a 4 del DSV CV Sant Cugat.