El CVB Barça frega la remuntada però cau eliminat de la Challenge Cup

El CVB Barça frega la remuntada però cau eliminat de la Challenge Cup

Les noies de la secció de voleibol no van poder culminar la remuntada tot i estar a punt de portar l’eliminatòria al set d’or

Les noies dirigides per Adrian Fiorenza van fregar la remuntada davant el Charlorei Voley en l’eliminatòria de la Challenge Cup, que es va disputar al Pavelló Municipal de Can Noguera de la Garriga davant d'uns 800 espectadors. Les blaugranes van saltar a la pista molt mentalitzades i conscients de la dificultat del partit. Les aspiracions del conjunt català passaven per guanyar el primer set, i així ho van fer. El Barça es va adjudicar el primer joc per un ajustat 25-23.

En el segon, les visitants van reaccionar i van poder igualar el partit gràcies a un encara més ajustat 25-27. Aquest fet obligava el Barça a guanyar els dos següents sets per mirar de portar el matx al desempat. En el tercer, les blaugranes van mantenir vives les opcions de remuntar en emportar-se el set per 25-19.

Els serveis de Júlia Gutiérrez van posar la mel als llavis

En el quart i decisiu set, les visitants van tornar controlar el ritme del partit. Però tres punts consecutius del Barça, amb Júlia Gutiérrez al servei, van posar les blaugranes a cinc punts del 3-1 (20-19). Finalment, el conjunt belga va reaccionar i va acabar tancant el set i l’eliminatòria per 21-25.

Cal destacar que el resultat final de l’enfrontament va ser de 2 sets a 3, ja que el Charlorei Voley va adjudicar-se el tie-break per 15-7.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut