El CVB Barça, a tocar de la permanència (0-3)

El CVB Barça, a tocar de la permanència (0-3)

Les blaugranes van superar per la via ràpida el Ciudad de La Laguna i es queden a un punt de la permanència

El CVB Barça va superar ahir a la tarda el Auguere Ciudad de La Laguna per 0 sets a 3 en un partit en què el conjunt català no va donar cap opció a les locals. El Barça va dominar cada un dels sets i va sumar una important victòria que les deixa a tocar de la salvació.

Les blaugranes van guanyar el primer set per un contundent 17-25, mentre que el segon el van guanyar encara amb més claredat (12-25). Ja amb el 0-2 a l’electrònic les locals van abaixar els braços i el Barça va tenir pista lliure per guanyar el tercer set i tancar el partit amb un contundent 8-25.

Pensant més enllà de la salvació

Amb aquesta nova victòria el CVB Barça es queda amb 20 punts en 17 jornades de Lliga. Amb només quinze punts per disputar-se (cinc jornades), el conjunt dirigit per Adrián Fiorenza es queda a només un punt de la permanència. Si les barcelonistes puntuen la setmana vinent aconseguiran mantenir la categoria per sisena temporada consecutiva. El tècnic blaugrana va assegurar: “Nosaltres pensem a salvar-nos, però també a escalar alguna posició a la Lliga. Està tot molt conjuntat i caldrà veure com va aquest tram final de Lliga”.

Fiorenza també va voler agrair el suport de la Peña Blaugrana La Bomba Navarro de Tenerife, que va assistir al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut