El Barça domina el campionat de Catalunya de voleibol

El Barça domina el campionat de Catalunya de voleibol

L’equip masculí va imposar-se per 3 sets a 2 al CV Sant Pere i Sant Pau en un partit molt igualat; el CVB Barça va guanyar a la final el CV Sant Cugat per un ajustat 2 a 3

La secció de voleibol del Barça ha ampliat aquest cap de setmana passat el seu palmarès després que els equps juvenils de la secció aconseguissin proclamar-se campions de Catalunya en la seva categoria, tant masculina com femenina.

Domini blaugrana en la categoria juvenil

Els nois no ho van tenir gens fàcil per emportar-se el títol, ja que després de superar amb claredat el CV Roquetes per 0 sets a 3 als quarts de final el Barça va haver de vèncer el CV Mataró, classificat directament per a les semifinals. Després de remuntar el partit els blaugranes van passar a la final, en què els esperava el CV Sant Pere i Sant Pau. A la final, els culers van haver de tornar a remuntar un marcador advers d’1 set a 2 per acabar-se emportant el títol al cinquè set per 18 a 16.

Pel que fa a les noies, van tornar a trobar-se el CV Sant Cugat a la final després de la final de la Superlliga femenina. El matx no va començar gens bé per a les del CVB Barça, que van veure com les de Sant Cugat es posaven 2 sets a 0. Amb el marcador advers les barcelonistes van tornar a recuperar la seva identitat i van acabar enduent-se el títol per 2 sets a 3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut