El Barça ensopega a Eivissa però manté les opcions de playoff (3-2)

El conjunt dirigit per David Lorente va perdre al tie-break en un partit que qualsevol dels dos equips s’hauria pogut endur

El Barça de voleibol manté vives les opcions d’entrar al playoff tot i la derrota d’ahir a la pista de l’Ushuaïa Eivissa per 3 sets a 2. Els blaugranes van poder emportar-se el primer set per un ajustat 26-28 després de salvar una pilota de set en contra. Al tram final els blaugranes van anotar tres punts consecutius per tancar el set (26-28).

El segon parcial va ser completament diferent. La igualtat del primer set es va convertir en domini dels locals, que van empatar el matx a un set i es van emportar el parcial per 25-17. Però el Barça va tornar a reaccionar en el tercer set, que va tornar a estar molt igualat. Superat l’equador del set els locals guanyaven per 21-18, però de nou al tram final del set sis punts consecutius del Barça li van permetre encarrilar el set per acabar guanyant-lo per 22-25.

Amb l’1-2 a l’electrònic el Barça tenia la victòria a tocar, però al quart set els locals van tornar a prémer l’accelerador i van poder no només empatar (25-22), sinó també acabar guanyant el matx al tie-break (15-11).

Vius en la lluita pel playoff

Tot i la derrota el Barça va sumar un punt vital que li continuar seguir viu en la lluita pel playoff. Ara mateix el Barça se situa en cinquena posició amb 30 punts, un menys que l’Ushuaïa Eivissa, que és qui marca les posicions de playoff (31). A tres jornades per al final de la Lliga, el Barça necessita que els d’Eivissa ensopeguin per poder superar-los a la classificació.