El voleibol masculí continua guanyant (3-0)

Els blaugranes es van imposar còmodament a la Textil Santanderina

Diumenge al migdia es va disputar, a les 12.30 h, el partit corresponent a la primera jornada de la segona volta de la Lliga, en què els blaugranes es van imposar al conjunt càntabre per un clar 3-0.

Domini inicial

Al primer set el marcador anava ajustat fins que, passat mig set, els culers es van començar a distanciar dels visitants per 18-15. Es va arribar al 20-17 amb clares opcions d’endur-se el parcial. Finalment, amb un 24-21 al marcador, una errada en el servei de l’equip visitant va suposar un 1-0 i un resultat de 25-18. Cal destacar el central Marcè i, com sempre, el receptor Galindo.

Al segon parcial la dinámica va ser semblant a la de l’inici del partit, tot i que, mitjançant l’excel·lent distribució d’Arranz, a partir del 13-13 els blaugranes ja trencaven la diferència amb 17-13 i 20-15. Morató va tancar el set amb un bloqueig per 25-18.

Feina d’equip

Al tercer set els càntabres intentaven reaccionar, però la resposta de l’equip barcelonista era constant, amb diferències de dos i tres punts al marcador que feien que els nois de David Lorente no dubtessin a l'hora de liquidar el partit. Així, amb 20-15, tenien l’objectiu a les seves mans i no van fallar, ja que van tancar el partit per 25-18 amb un punt del central Marcè, jugador destacat per haver fet 11 punts.

Bona feina de l’equip en general: Galindo (16 punts) i Morató (9), que, com a receptors, aportaven seguretat a les puntes; els centrals, amb el ja el mencionat Marcè i Ivan Vlasev (8), aportaven solidesa en bloqueig, la bona feina regular de Petrov (6) i la gran distribució d’Arranz (4), i la recepció i les defenses d’Aharon Gámiz.