Victòria en el partit d'anada de la final de la Lliga Catalana masculina de voleibol

Els homes de Sergi Bosch es desfan del Llars Mundet en un partit molt complet i per tres sets a zero

Victòria en el partit d'anada de la Final de la Lliga Catalana Superlliga. El FC Barcelona de Sergi Bosch va superar el Llars Mundet en tres sets (25-15, 25-17 i 25-20) i aquest pròxim diumenge 27 es disputarà el partit de tornada en la que serà la primera oportunitat de l'equip blaugrana d'alçar el primer títol de la temporada.

En el primer set, el marcador anava igualat fins que a meitat del set, els blaugranes van començar a desplegar el seu joc, amb el morellenc Jordi Gens distribuint ràpidament, fet que va permetre que els puntes, Hernàndez i Martín, juntament amb els centrals i Germán López en la funció d’oposat, anessin anotant amb facilitat. El set primer set va acabar amb 25-15.

En el segon període es va manterni la mateixa tònica i l'entrada d'Ángel Galindo va aportar més contundència a l'atac, tancant el segon set amb un clar 25-17. En el tercer set els blaugranes van anar per feina i es van situar amb una bona renda de punts, tot i que els visitants van reaccionar i van ajustar el marcador del tercer set amb el 25-20 final.