Victòria contundent contra el Leganés del Barça de Voleibol (3-0)

Els blaugranes s'imposen per tres sets a zero en un matx que no va ser ni molt menys senzill

El primer equip del Barça de voleibol va vèncer aquesr diumenge el CV Leganés per un clar 3-0. El matx, disputat al Parc Esportiu del Llobregat, tancava la quarta jornada de Lliga i va suposar el tercer triomf dels blaugranes aquest nou curs.

Al primer set els de Sergi Bosch van anar per davant en tot moment, amb la direcció de Jordi Gens i la contundència de Germán López i Ángel Galindo, juntament amb la gran eficàcia de Sergi Martín, que van fer que s'arribés a un parcial de 21-12 i que el set es tanqués finalment per 25-17.

El segon set va començar més igualat. Els madrilenys van intentar reaccionar desplegant el seu joc mitjançant el seu millor atacant fins a igualar el partit. Al final del set els blaugranes seguien definint els atacs, i els centrals Marcè i Lanza van ser protagonistes. Es va tancar el període amb un ajustadíssim 25-23.

Al tercer període els catalans van començar contundents, amb un parcial ampli de 6-0, i Jordi Gens va crear dificultats a la recepció dels visitants fins a augmentar la diferència. Germán López va continuar encertat i els puntes seguien anotant amb facilitat. L'entrada del central Kevin Bordas va ser decisiva, ja que va realitzar els dos últims punts de bloqueig directe. El set i el partit van finalitzar amb un 25-13.

La setmana que ve l'equip viatja a Boiro per jugar davant un rival que no li posarà les coses fàcils.