El Barça de vòlei, a la Superlliga

El Barça de vòlei, a la Superlliga

Els blaugranes, a manca de tres jornades per a la fi de la competició, assoleixen l’ascens a la Superlliga, màxima categoria del vòlei estatal

Amb el triomf del primer equip de vòlei del FC Barcelona davant el Xàtiva per 3 a 1 i la combinació d’altres resultats que es van produir al llarg del cap de setmana, el Barça ja és matemàticament equip de la màxima categoria del vòlei estatal per a la temporada 2016/17.

El puzle és de color blaugrana

En la jornada del cap de setmana passat s’havien de produir tres resultats perquè els blaugranes fossin equip de Superlliga, i el cercle es va quadrar per donar l’ascens a Bosch i els seus homes.

En primer lloc, el triomf del Barça davant el Xàtiva deixava els blaugranes amb la feina feta esperant la resta de resultats. Les derrotes del San Sadurniño per 1-3 davant el Can Ventura i la derrota del Badajoz a la pista del Playas de Medano per 3-2 deixava els perseguidors dels blaugranes sense opció a la tercera plaça que dóna l’ascens directe.

Ara seran tres jornades en què els blaugranes podran gaudir de la feina feta i pensar ja en la nova temporada, en què el Barça jugarà entre els millors del vòlei estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut