Brillant triomf a domicili del Barça de voleibol (1-3)

Els blaugranes vencen per 1-3 a la sempre difícil pista del Náutico Boro de Galícia i ja sumen quatre victòries

El primer equip del Barça de voleibol va aconseguir la quarta victòria de la temporada a la Lliga després de superar el Náutico Boro de Galícia per 1 set a 3. El triomf, en una de les pistes més complicades de la competició, va començar a cimentar-se gràcies a un gran primer set en què els blaugranes van desplegar un joc contundent amb Galindo, Gámiz i López. Els bloquejos van ser clau i la distribució del jove col·locador Caimari va donar el set als catalans per 14-25.

Al segon període els locals van despertar-se i van arribar a vèncer per 10-2- Tot semblava indicar que el matx s'igualaria, però no va ser així. Els de Sergi Bosch van reaccionar amb contundència fins a igualar-lo (14-16), i després van donar el cop final amb el 23-25 que situava el partit 0-2 i tot de cara. Al tercer set, però, la rauxa dels locals va tornar a aparèixer fins al 25-20 que situava l'1-2 al marcador.

El quart set va ser el definitiu. L'entrada de Jordi Gens a pista va canviar la dinàmica i el seu servei i la distribució van donar ordre a l'atac català. Les errades locals van ser clau i el Barça es va emportar el set per 23-25.

El pròxim partit dels blaugranes serà a casa contra el Playas del Médano de Tenerife amb el gran repte de mantenir la dinàmica guanyadora.