fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner amb diferents integrants de la secció de vòlei femení / GERMÁN PARGA-FCB

El primer equip de vòlei femení a la foto oficial de la temporada 2015/16 / GERMÁN PARGA-FCB

Foto de família amb la secció de vòlei femení al complet / GERMÁN PARGA-FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer, Jordi Cardoner, i del directiu Oriol Tomàs, nou responsable de les seccions amateurs, van mantenir dimecres al vespre una trobada amb els membres de la secció de vòlei femení a les instal·lacions de l’INEFC, lloc habitual dels seus entrenaments.

Com ja s’ha fet amb totes les seccions no professionals del Club a excepció de la d’atletisme, amb la qual es trobaran la setmana vinent, van conèixer les components de la secció i van poder xerrar amb les noies per saber la seva dinàmica i desitjar-los una bona temporada.

Una secció molt jove

La secció de vòlei femení és un secció vinculada al FC Barcelona des del 1994 i té un total de 230 jugadores dividides en més de 20 equips que competeixen des de l’escola fins a la categoria sènior, equip que disputa la Super Lliga femenina. De fet, la temporada passada van jugar per primera vegada a la història de la secció la competició europea. Els equips realitzen els seus entrenaments i partits entre les instal·lacions de l’INEFC, l’Illa i L’Hospitalet Nord.


Bartomeu visita la secció de Vòlei Femení por fcbarcelona

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Sempre els dic que intentin que, aquests valors que transmet el Barça, els tinguem nosaltres, amb els rivals, a la pista i també els pares. Crec que és un èxit tenir una secció molt nombrosa, amb 230 joves esportistes. Amb tants equips diferents, tantes categories i tant nivell, perquè tenen bon nivell, la secció és un referent, no només per al Barça, sinó per a l’esport català. Tenim una secció que en el futur pot créixer encara més i pot tenir grans jugadores que puguin arribar al primer equip o Divisió d’Honor”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Jo crec que és important descobrir aquests espais del Club perquè és molt difícil transmetre i explicar als socis que tenim secció de vòlei, però, a més, que hi ha més de 200 noies que estan practicant aquest esport en totes les categories, i amb els èxits i la forma en què ho estan fent. Crec que, realment, és una part important que molts espectadors descobriran també d’aquest gran club que és el Barça”.

Declaracions del directiu Oriol Tomàs:

“L’any passat van guanyar totes les competicions a nivell nacional, excepte el primer equip, que competeix amb professionals i aquesta és una secció amateur, i que la veritat, una prioritat de les seccions amateurs que ens marquem aquest any, tot el que és l’esport femení, la integració de l’esport femení. Aquest és l’exemple a seguir”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();