Ajustada derrota del voleibol femení (2-3)

Les blaugranes no poden superar l'Alcobendas en un gran partit de voleibol

Gran espectacle l'ofert en aquesta última jornada entre els equips del CVB BARÇA i el FEEL VOLLEY ALCOBENDAS amb gran satisfacció del públic assistent. Recordem que en el partit de la primera volta el CVB BARÇA va ser derrotat per tres sets a zero davant el mateix equip contra el qual s'enfrontava en aquesta ocasió.

Igualtat màxima

El primer set va començar amb domini de l'equip visitant, que va obtenir la victòria per 18 a 25 davant un Barça poc alterat per com havia finalitzat el parcial.

Al següent set, i contra tot pronòstic, les noies blaugrana prenen el control de la situació amb un joc fort en bloqueig, correcte en atac i brillant en defensa. Les madrilenyes, davant la reacció, busquen posicionar-se per davant en el marcador sense èxit i acaben perdent el parcial.

Sens dubte, la tercera part va ser la més brillant per a tots dos conjunts, que van mantenir un pols constant en tot moment, però la sort va voler que el vencedor fos el Volley Alcobendas amb un ajustat tempteig final de 29 a 31.

Vibrant fins al final

Arribat el quart set, no es va detectar cap renúncia de l'equip català, que, amb dos sets en contra, va continuar amb un molt alt nivell de joc que va desestabilitzar les rivals, que van cometre nombrosos errors de servei i atac i van donar marge al conjunt bicolor per guanyar per 25-14.

Realment va ser un partit molt disputat entre dos equips igual de forts que fins a l'últim moment no va donar pistes de qui seria el vencedor, ja que els dos van oferir un nivell de joc molt bo. Als últims moments del cinquè set l'equip madrileny va aconseguir l'avantatge i va acabar puntuant 15 a 17 per obtenir la victòria.