Triomf i presentació a casa (3-0)

Les blaugranes s’imposen en el primer partit com a locals el dia de la presentació dels equips

Visitava la pista blaugrana un vell conegut, l’Haro Rioja Voley, excampió de tot en l'àmbit estatal i amb jugadores molt lligades al nostre club en el seu passat. I les blaugranes van assolir un triomf de mèrit davant un públic nombrós

Inici blaugrana

El partit va començar amb domini blaugrana, la qual cosa obligava la banqueta visitant a aturar el joc, i de forma efectiva, ja que l’avantatge de 5 punts es va veure reduït de seguida. Ara era Xavi Perales qui aturava el joc perquè el seu equip pogués tornar a liderar el marcador. S’arribava a la part intensa del set amb clar avantatge local.

Les de Josemi Pérez eren capaces de capgirar el marcador i posar el set en perill amb un 24-25. Però les blaugranes tenen capacitat de lluitar fins al final i, liderades per l’efectivitat de Nerea Sánchez i Sofia Muller, tancaven un emocionant set en 29-27.

Triomf ajustat

Més igualtat al segon set, en què mai cap dels dos equips va aconseguir avançar-se al marcador. Aquest cop eren les de la Rioja les que semblaven dominar el final de set de manera suficient, però un altre cop el caràcter lluitador de les locals capgirava el set i els permetia endur-se'l per un altre parcial ajustat: 25-23.

Diferent va ser el desenllaç del tercer set. Tot i la igualtat inicial, a partir del primer temps tècnic les de Xavi Perales van començar a dominar el joc i, ara sí, l’avantatge assolit els va permetre un còmode final de parcial (25-17) i la primera victòria de la temporada.

Presentació de la base

Després del partit de Superlliga un brillant acte va permetre presentar els 23 equips del nostre club, que donen cabuda a 225 jugadores en un projecte que arriba a la seva maduresa després de més de deu anys de treball il·lusionant i efectiu.