Triomf del voleibol masculí a Leganés (1-3)

Els homes de Sergi Bosch s’emporten un meritori triomf de la pista madrilenya

Guanyar fora de casa sempre és una empresa difícil, i més encara en categories estatals com la que juga l’equip de voleibol masculí del FC Barcelona. Però la capacitat de concentració d’un jove equip com el blaugrana li va valdre el triomf a Leganés.

Solidesa per encarrilar el triomf

El partit va començar molt igualat. Hi havia molt de tempteig per part dels dos equips, com es va veure en les dues parades tècniques (7-8 i 16-15). Per les puntes Eric Hernández destacava molt per la seva efectivitat i maduresa en atac, mentre que Fran Plaza feia una gran aportació en recepció i defensa.

Pel centre, Marcè i Kobzev s’imposaven amb claredat als centrals locals, tant en atac com en bloc. L’oposat Germán López seguia en la seva línia anotadora. La gestió dels dobles canvis en què Vallès-García entraven va ser molt important per a l’equip. En un final molt ajustat, el set va anar al marcador blaugrana per 24-26.

Al segon set l'equip visitant va intentar recuperar-se del cop dur del primer període. A l’inici van començar amb força i dominaven el marcador gairebé tota l'estona, però a la part final l’equip de Sergi Bosch va demostrar ser més sòlid i va capgirar el resultat. Va guanyar la segona mànega per 23-25.

Reacció per guanyar

Al tercer període els madrilenys anaven a totes. El resultat continuava, i aquest cop sí que van aconseguir l’objectiu d’endur-se el parcial per 27-25, tot i l’esforç blaugrana per finalitzar el partit, que es decidiria al quart set.

Al darrer set tot feia veure que s'aniria al 'tie-break' definitiu. Els blaugranes van començar perdent per 8-4 i per 16-13 als parcials. Però una gran reacció de l’equip, amb un gran revulsiu Aharón Gámiz, va fer que es girés la dinàmica i es guanyés el set i el partit per 25-20.