Triomf brillant del vòlei masculí (3-2)

Intens partit el que es va disputar diumenge al migdia al Parc Esportiu entre el conjunt blaugrana i l'equip madrileny

En un partit en què van haver de treballar fins al darrer instant, els homes entrenats per Sergi Bosch es van emportar el primer triomf de la temporada, en un matx en què la igualtat va ser present al llarg de tot l’enfrontament.

Una de freda i una de calenta

Al primer set el marcador anava molt igualat, tot i que els locals, ben avançat el set, van aprofitar diverses errades i van finalitzar per damunt del marcador adjudicant-se la primera mànega per 25-22. Aharón Gámiz i un bon Vitali Kobzev en bloc van fer decidir el parcial.

Al segon període la igualtat seguia present a la pista. Els blaugranes, amb poca definició en els punts, no van poder evitar que el set caigués de la banda visitant per 23-25.

Lluitant fins al final

Al tercer set els nois d’en Sergi Bosch van prémer l’accelerador i ja van obtenir una bona renda. L’entrada d’Eric Hernández va donar aire fresc a la punta, i un Germán López que definia els contraatacs va fer que el set fos de la banda local, 25-17 per al FC Barcelona.

Al quart set els blaugranes sempre van estar per davant, però a la part final es va igualar el marcador en un llarguíssim intercanvi de puntuacions, tot arribant a un 28-30 que forçava el ‘tie break’ definitiu.

Al cinquè i definitiu set els dos equips anaven tantejant, tot i que els locals anaven definint cada cop més les jugades. Finalment, amb un punt decisiu d’Ángel Galindo, el partit va esdevenir blaugrana. Primera victòria de la temporada.