Retorn al camí del triomf per al CVB-Barça (3-1)

Amb un joc que va anar de menys a més, el Barça es queda amb els tres punts i torna a assaborir la victòria

Les blaugranes van superar les gallegues de l’EMEVE en un partit en què van anar evolucionant amb el pas dels sets. Amb aquest triomf el CVB Barça pren moral de cara a la recta final de la fase regular i força de cara a la disputa dels play-offs.

Primer set, gallec

Amb un mal inici al primer set, producte del bon fer de les jugadores de l'equip gallec i amb un Barça que no trobava la solució a l'atac i al bloqueig, les visitants ficaven la por a l'Hospitalet Nord. El Barça, lluny d'acovardir-se, va saber refer-se i va tornar a trobar el seu caràcter i el seu temperament lluitador.

Les blaugranes sempre van anar per darrere en el marcador durant el primer set. Així, els parcials van ser de 6-8, 12-16 i 16-21, i les jugadores de José Valle es quedaven amb el primer set mercès a un atac contundent pels extrems i a un joc ordenat en bloqueig i defensa.

Comença la remuntada

En la mateixa línia es desenvolupava el segon set, però l'equip blaugrana començava a trobar les claus en l'atac i el servei. Els pàrcials van ser de 5-8, 15-16 i 17-21, i a la recta final el Barça va estar més encertat i decisiu en el joc a la xarxa i igualava en sets el partit per 25-23.

Amb l'inici del tercer set la història es tornaria a favor de l'equip local, amb un servei que no deixava desenvolupar el joc d'atac a les visitants i un bloqueig contundent s'escapava des al marcador. 8-3, 16-7 i 21-12 eren els parcials, i s'arribava al final amb tranquil·litat per la renda de punts.

El quart set va ser una altra mostra del bon fer blaugrana en el bloqueig i la defensa, sumat al baix rendiment en atac de l'equip visitant. Així, les locals es quedaven amb el set, els tres punts en joc i la classificació matemàtica per a la segona fase.