Pas enrere del CVB-Barça (2-3)

Derrota a casa del vòlei femení blaugrana davant l’Atlantic Holding en un partit molt disputat

Un partit molt dur el que es va veure dissabte a L’Hospitalet Nord. I és que la visita del recentment ascendit Atlantic Holding Miranda, històric de les competicions estatals, un equip remodelat de cap a peus i ple de jugadores experimentades, ja feia preveure una tasca força difícil.

S’escapen els punts

El primer set es va escapar als punts finals, malgrat la lluita de les locals. També van lluitar en els següents, però, tot i guanyar-los amb una certa comoditat, costava mantenir una constància en el joc. Punts prou espectaculars a partir de la lluita en defensa i reconstruccions efectives. No s’aconseguia la sensació de partit tancat.

I així va ser. El quart set no es va saber encarar i es va reaccionar tard. No es pot perdonar, i segur que les blaugranes n’han pres bona nota. Es va donar opció a les experimentades jugadores del conjunt visitant, que van agafar aire i confiança de cara al definitiu ‘tie-break’.

Es torça el ‘tie-break’

El set final va ser el fidel reflex de la falta de constància del partit, amb avantatges d’un bàndol i de l’altre, però en cap moment es decantava. S’arribava als punts finals i el 14-12 per a les blaugranes semblava assegurar almenys dos punts més que merescuts.

Però a l’equip local li va faltar el cop definitiu que altres vegades ha trobat, i va donar opcions perquè Diana Sánchez, ella soleta amb 26 punts, assolís els tres darrers que donaven el set i el partit a l’equip castellà.

Aquests eren uns punts amb què l’equip comptava de cara a la classificació per a la Copa de la Reina.