fcb.portal.reset.password
Derrota de les blaugranes a Múrcia / FOTO:CVB-Barça

Derrota de les blaugranes a Múrcia / FOTO:CVB-Barça

El Barça es desplaçava a Múrcia buscant els tres punts i allunyar-se així del rival que anava per sota a la classificació de la lliga. Es tractava d'un partit difícil, ja que l'equip murcià compta amb diverses jugadores amb experiència i recuperaven McUbben després de lesionar-se a finals d'octubre.

Manca de fluïdesa

El partit es va presentar complicat, ja que l'equip rival es va mostrar molt sòlid i regular. El joc blaugrana va anar de menys a més; al principi de l'enfrontament va costar entrar amb ritme i el joc era poc fluid.

El Múrcia va obrir una gran diferència al marcador, però a poc a poc les culers van començar a trobar el camí. L'esforç i la tranquil·litat en el joc les van portar a un punt del rival, que finalment es va emportar el set per dos punts.

Capgiren el segon set i derrota final

El segon set va començar amb un joc igualtat, i les blaugranes es trobaven més a gust amb el seu joc. Van deixar escapar una pilota de partit, i el Múrcia va capgirar el marcador per tancar-lo a favor seu.

Ja al tercer les sensacions van ser les mateixes. L'equip per moments trobava el seu joc i en altres se li escapava. Finalment l'equip murcià va acabar guanyant el tercer i definitiu set.

La fitxa del partit

MÚRCIA 3

CVB-BARÇA 0

MURCIA: Barón, Martínez, González, Santos, García-Calvo, Ubben, Menarguez, Bravo, García, Fernández.

CVB-BARÇA: Sánchez, Gomila, Maldonado, Iriondo, Carmona, M.; Carmona, L.; Muller, Caro, Orozco, Guzzi, Vazquez.

Parcials: 25-23; 26-24; 25-23

Tornar a dalt