El voleibol femení, camí de la Copa (0-3)

El triomf del CVB Barça a Extremadura acosta les blaugranes a la classificació per a la Copa

Gran partit el disputat pel Barça dissabte a Extremadura. Sabedor de la importància d'aquest, va desenvolupar un joc ordenat des de l'inici, sumant el seu esperit de lluita durant el partit i fins al final.

Dos sets de nivell

Al començament del primer set l'equip blaugrana mostrava les armes amb què jugaria durant tot el partit, marcant la diferència en el marcador amb un 3-8, i l’Arroyo buscava opcions per poder trobar els punts febles de l'equip visitant arribant a col·locar-se a un 15-16, però les blaugranes no permetien la remuntada, i així es va arribar al final del set amb un 16-21 que marcava la diferència fins a quedar-se amb el mateix, amb 18-25.

Idèntic marcador va tenir el segon set en arribar al primer temps tècnic amb un 3-8, però l’equip local reaccionava i per mitjà d'un servei més agressiu, la intensitat defensiva i el seu encert en l'atac, arribava per davant al segon temps tècnic amb un 16-14.

El Barça tornava a reaccionar i a ficar-se de nou en el partit, en base al seu atac i ordre en el joc, i aconseguia emportar-se el set amb un 23-25.

Tanquen el partit

El tercer set es presentava més difícil per al Barça. L’Arroyo es distanciava per un 8-3 en el primer temps tècnic, que amb la seva intensitat defensiva no permetia a les blaugranes trobar un millor rendiment en atac.

Les visitants buscaven apropar-se al marcador, però les locals mantenien la diferència fins a un 17-12, moment en què el Barça per mitjà del seu servei (Guzzi) no permetia el joc d'atac de les locals i donava aire al joc visitant. Aquest canvi de joc portava les blaugranes a acostar-se i superar el marcador col·locant-se amb un 19-21.

Al final del set hi havia intensitat per part dels dos equips, però els encerts en bloqueig i atac del Barça li donaven l'avantatge per quedar-se amb el set i el partit.