Bon joc del voleibol femení malgrat la derrota (1-3)

Les blaugranes perden el primer partit de play-off tot i disputar un gran matx davant el GH Leadernet Navarcable

Gran partit el viscut dissabte a Hospitalet Nord, on els dos equips van desplegar una gran intensitat en el joc i van fer gaudir els presents d'un alt nivell de voleibol femení.

Un set per a cada equip

El Barça va jugar d'igual a igual al segon classificat a la lliga regular, encara que començava el primer set amb les visitants distanciant-se en el marcador per la seva precisió en les accions finals i pels errors de les blaugranes en atac (3-8).

Però no es va fer esperar la reacció de les locals. Amb un bon ordre en bloqueig i la millora a l'atac s'acostaven a les navarreses en el marcador 10-12. Les blaugranes no podien mantenir el ritme de joc i s'arribava al segon temps tècnic amb 11-16. Les visitants mantindrien la diferència en el marcador i arribaven amb tranquil·litat al tancament del primer set.

Però les blaugranes no van abaixar els braços i van portar al camp la millor versió del seu joc vista fins ara. Així, el Barça arribava al primer temps tècnic 8-6 dalt. Les navarreses feien el mateix de cara al segon, 15-16. Al tancament del set les locals van reaccionar en el 19-21 i es van quedar amb el set per la mínima per mitjà de l'encert en l'atac i el bloqueig. (28-26)

El tercer set marca el camí

Al tercer set continuava la igualtat, i després de començar 2-6 el Barça va reaccionar i es va acostar al primer tram del set i va arribar al 7-8. Des d'aquest moment el local marcaria diferència amb el treball de la xarxa i un excel·lent joc en defensa. Així, les blaugranes creixien i arribarien a tenir una diferència de 15-11.

A causa de certes imprecisions i a la consegüent desconcentració de les locals, sumades a una  tímida reacció de les visitants, l'electrònic s’igualava i s'arribava al temps tècnic amb un 16-15.

Tots dos equips seguien amb la seva millor proposta de joc. Les navarreses recarregaven seu joc en l'atac pels extrems i les col·locadores del Barça variaven de manera intel·ligent segons la situació, però la potència de l'atac de les visitants marcava la diferència des del 21- 20 i donarien el resultat a favor seu.

Els extrems marquen el darrer set

El quart i definitiu set mostrava també un alt nivell de joc per als dos equips, però variaria l'amo en els diferents trams. El Barça seria qui es distanciaria a l'inici per un 8-5, mentre que les visitants reaccionaven i dominaven per 13-16.

El Navarcable es quedaria amb el set i el partit per mitjà de la mateixa fórmula, l'atac pels extrems. El Barça es quedava sense puntuar, però amb la satisfacció d'un molt bon rendiment premiat sorollosament per l'afició al final de l'enfrontament.