Triomf en el darrer partit a casa per al vòlei blaugrana (3-0)

Els blaugranes s’emporten el triomf davant un equip amb el qual van caure a la primera volta

Gran partit el darrer de la temporada 2013/14 al Parc Esportiu, on el FCBarcelona s’enfrontava al Mediterráneo de Castelló en la tornada del partit jugat a la primera volta, que va finalitzar amb un ajustat 3-2. En aquesta ocasió els blaugranes no van deixar escapar l’oportunitat per imposar-se amb un contundent 3-0.

Dos sets iguals

El partit va començar amb un primer set igualadíssim, intercanvi de cops entre els receptors dels dos camps, i va trencar-se amb la superioritat dels centrals locals, la sorpresa Mike Platch i l’habitual, el jugador de Sant Vicenç dels Horts Jordi Marcè. Va ser un dels joves, Eric Hernàndez, amb un servei i un atac contundent, qui va acabar de fer caure el set de banda blaugrana per un ajustat 26-24.

El segon set va començar de cara per als visitants, que van arribar a treure una distància de més de cinc punts en parts importants del set, fins i tot un parcial de 10-17 desfavorable als blaugranes.

L’entrada del tarragoní David Domènech va portar a la igualada amb el seu servei en potència que va posar en grans dificultats els de Castelló, juntament amb la indubtable força de l’atac del capità Angel Galindo. Aquesta combinació va proporcionar un final de set espectacular que va acabar en un altre emocionant 26-24 per als blaugranes.

El servei i la distribució marquen

En l’últim set els locals van mantenir la pressió amb el servei i la bona distribució del jove col·locador Marc Ferrer, fet que va permetre al FC Barcelona guanyar el tercer set i tancar el partit en un ampli 25-18.