Triomf del CVB Barça a la sisena jornada (3-1)

Les blaugranes s’imposen de manera contundent a l’UCAM Múrcia, seguint el bon vòlei demostrat les darreres jornades

Dilluns, dia 25 de novembre, se celebra el “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones”. Per aquest motiu, un any més el nostre club s’hi ha solidaritzat llegint a l’inici del partit el manifest i fent una foto del nostre equip sènior juntament amb les jugadores que les havien acompanyat durant el matx.

La diferència a la classificació entre els dos equips podia no reflectir l’estat de les dues esquadres, amb joc poc exigent en la darrera jornada per part de les catalanes en el derbi a Sant Cugat, i davant un gran partit tot i la derrota de les murcianes contra el potent Menorca.

L’inici marca

Però el principi del partit va marcar ja com seria la resta. Tot i alguna absència local, l’equip de Marta Gens i Jaume Febrer té prou fons d’armari perquè qualsevol component pugui mantenir el nivell, malgrat la joventut de l’equip. Així, el marcador als temps tècnics -8-5 i 16-10- ja demostrava la diferència a la pista. Sense gaire més història, el set acabava amb 25-17.

La placidesa del primer set permetia a la banqueta local començar el segon parcial donant entrada a més jugadores de refresc, però la mentalitat no era bona i un 4-7 en contra obligava Marta Gens a demanar un temps mort per activar les seves jugadores per tal que deixessin de cometre errors.

La pausa va donar els seus fruits. Un parcial de 10-0 en una encertada rotació amb Sofia Muller al servei trencava el set i la resistència de les de José Maria Nicolas per dur-lo al seu final 25-15, resultat que semblava un final ràpid de partit.

Pausa al tercer i definició al quart set

Més jugadores de refresc per part de les blaugranes al tercer set amb les joves Anna Newsome, Sara Esteban i Andrea Iriondo, que donaven pas a un parcial dominat per les visitants. Amb tot, les blaugranes, tot i anar per darrere al marcador gran part del set, eren capaces d’empatar-lo a les portes del final (23-23). Amb tot, no van poder endur-se’l i obrien la porta al següent parcial havent demostrat que si s’hi posen també poden mantenir el nivell.

I així ho van fer de bon principi al quart set. Ara la igualtat entre les dues joves esquadres donava pas a un bon espectacle de voleibol, fins a la igualada a 9.

A partir d’aquí el millor saber estar de les locals va decantar definitivament el set, que va acabar amb la resistència universitària. El set es va tancar amb molta claredat (25-15), i el resultat del partit, 3-1, permet a les blaugranes mantenir la tercera posició i augmentar la diferència respecte als equips perseguidors.