Triomf a domicili del vòlei femení blaugrana (0-3)

Primer viatge lluny de casa i primera victòria de l’equip de Marta Gens a la sempre complicada pista del Menorca

I és que les blaugranes van viatjar a Menorca amb ganes de mantenir la clara tendència ascendent que ja havien demostrat al llarg de la pretemporada en la visita a Menorca i que havien referendat en el derbi del primer partit de Lliga.

Arrenquen amb força

El partit es va iniciar amb dubtes i semblava que la son provocada pel viatge matiner a les illes tenallava les blaugranes. Eren les locals les que prenien la iniciativa i les diferències al marcador anaven fins a un màxim de 4 punts i, tot i que les blaugranes començaven a treballar, en cap moment semblaven poder posar-se per davant.

Amb tot, l’empat a 15 ja denotava que el caràcter del partit era un altre. La banqueta visitant es veia obligada a demanar un temps mort per impedir que les de Bep Llorens tornessin a agafar marge. L’empat a 19 seria el darrer del set. I a partir d’aquí, domini visitant per tancar-lo de forma sorprenentment còmoda per 22-25.

Clar domini a l’inici del segon set per al conjunt visitant, que ja dominava 9-16 al segon temps tècnic tot i els esforços del tècnic ciutadellenc, que ni amb els canvis ni amb el temps mort aconseguia tornar el seu equip al joc. I és que les vermellones es van anar diluint davant el joc constant de les blaugranes, que semblen haver après a no deixar de prémer l’accelerador quan en tenien l’oportunitat. Un màxim avantatge de 9-18 donava pas a un final plàcid de set amb 17-25.

Sense més història

I sense història al tercer set. Ja de bon principi un 0-7 al marcador i l’equip blaugrana que no donava cap mena d’opció a un sorprès Valeriano Allés que no tenia cap mena de resposta en un dels partits més foscos que es recorden al Pavelló Municipal de Ciutadella.

I és que les de Marta Gens van saber treballar i aprofitar l’oportunitat i, tot i l’entrada de les jugadores de banqueta, van tancar el set amb un contundent 12-25 que demostrava la diferència d’intensitat viscuda a banda i banda de la xarxa.