Primer triomf de la temporada per al voleibol masculí blaugrana (3-0)

Els blaugranes s'han imposat clarament a l’Intasa San Sadurniño per 3-0 i han assolit el primer triomf de la temporada

La feina ben feta té la seva recompensa i els homes entrenats per Sergi Bosch han recollit el fruit del treball imposant-se al San Sadurniño a la pista del Parc Esportiu del Llobregat.

Concentració inicial

Els locals han començat forts ja amb un avantatge clar al marcador al qual els visitants anaven responent intentant ajustar les diferències. Amb els atacs dels centrals Cayu Vegas i Marcé, però, juntament amb una actuació magnífica tant en recepció com en atac d'Ángel Galindo, han pogut adjudicar-se la primera mànega per 25-19.

Al segon set l'equip visitant s'ha despertat i ha començat amb una diferència de tres punts al marcador, però els jugadors de Sergi Bosch han reaccionat amb atacs i combinacions contundents. Els gallecs han començat a errar i els blaugranes s'han adjudicat el segon set amb el marcador 25-18.

Tanquen el partit

Al tercer set, els blaugranes han començat amb una intensitat molt alta, amb un 5-1 a favor, forçant la recepció visitant i seguint la tònica constant del primer set, afegint el canvi de col·locador i amb un Eric Hernández a l’alça. Finalment, set i partit per al FC Barcelona per 25-17.