fcb.portal.reset.password

Imatge d'arxiu del vòlei femení /FOTO:CVB-Barça

Guanyar sempre és meritori, i més encara fer-ho fora de casa. El vòlei femení blaugrana va donar mostres de la seva qualitat, del seu nivell de joc i de la maduresa que està agafant l’equip guanyant a la sempre complicada pista de l’UCAM Múrcia.

La recepció mana

Al primer set l'inici de les blaugranes ja deixava preveure uns avantatges en el marcador que s’anirien conservant i incrementant al llarg de tot el set, amb un bon nivell de joc i, sobretot, amb una recepció que permetia combinar de la millor manera possible, i a més amb un servei que no permetia a les murcianes acabar les jugades.

Al segon set, petita relaxació de les blaugranes, cosa que va provocar que, al primer temps tècnic, fos l'equip murcià el que agafés avantatges i deixés el marcador en un 8-4. Però a partir d'aquí les blaugranes van tornar a entrar en joc i ja al segon temps tècnic s'avançaven en el marcador i així arribaven fins a final de set.

Triomf i contribució de les joves

Al tercer set les blaugranes no van deixar de prémer l'accelerador en cap moment. Van liquidar el partit i es van endur cap a Barcelona tres punts molt importants.

Cal destacar una altra vegada la bona feina feta per la lliure Laura Carmona en tasques de recepció i defensa, el percentatge en l'atac global de tot l'equip i el bon paper que va fer la juvenil Sara Esteban, amb un 64% d'efectivitat en atac, amb la qual cosa es va poder deixar descansar alguna titular que ho necessitava.

La fitxa del partit

UCAM Múrcia 0
CVB-Barça 3

UCAM Múrcia: María José Martínez, Daymaris Garcia-Calvo, Rocio Menárguez, Morgan Broekhuis, Nuria Bouza i Dana Knudsen (sis inicial), Mamen Baron (lliure), Erika Cano, Elena Marmaneu Fuentes, Beatriz Valera, Maria Asensio i Alba Merino.

CVB-Barça: Nerea Sánchez, Anna Espadalé, Camila Maldonado, Mireia Carmona, Sara Esteban i Maria Segura (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Anna Newsome, Iris López, Andrea Iriondo, Sofia Muller i Aina Valls.

Parcials: 19-25/18-25/20-25

Tornar a dalt