fcb.portal.reset.password
Les blaugranes no van poder superar al líder / FOTO:Víctor Salgado-FCB

Les blaugranes no van poder superar al líder / FOTO:Víctor Salgado-FCB

Dissabte visitava les instal·lacions de L’Hospitalet Nord el potent Embalajes Blanco Tramek Murillo, líder indiscutible, recent campió de la Copa de la Reina i màxim aspirant a tot aquesta temporada. Quedava per veure quin CVB-Barça s’enfrontaria a les de La Rioja, si el dels dubtes de les darreres jornades o bé el de les grans ocasions.

Una cara en cada set

Un primer set amb dubtes, un segon de reafirmació i de canvi de xip i un tercer en què sí que es va veure de nou l’equip de les grans ocasions, que tornava a creure en ell i que, amb canvis introduïts al sis inicial, demostrava que amb entusiasme en el joc, empatia amb les companyes i compromís a la feina es podia plantar cara a qui se’ls posés per davant.

I és que tan sols l’experiència més gran de les visitants en els darrers punts del set va evitar que el partit s’allargués i que la sorpresa prengués cos a la pista blaugrana.

CVB Barça encara una setmana que pot ser decisiva per a l’equip de SFV amb tres enfrontaments: a les Canàries a casa del CV Aguere i a Múrcia i la jornada intersetmanal contra el CV Sant Cugat.

La fitxa del partit

CVB-Barça                                                    0

Embalajes Blanco Tramek Murillo          3

Parcials: 17-25/19-25/23-25

CVB-Barça: Nerea Sánchez, Iris López, Anna Espadalé, Andrea Iriondo, Mireia Carmona i Maria Segura (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Anna Newsome, Camila Maldonado, Sara Esteban Sofia Muller i Maria Palet.

ET Murillo: Yoraxi Melean, Noelia Sánchez, Fernanda Gritzbach, Daniella da Silva, Patricia Barrio i Iva Pejkovic (sis inicial), Esther López (lliure), Míriam López, Daysa Delgado i Esther Blázquez.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();