fcb.portal.reset.password
Derrota blaugrana davant Dulce de Leche Mardel /FOTO:CVB-Barça

Derrota blaugrana davant Dulce de Leche Mardel /FOTO:CVB-Barça

El dissabte 18 de gener es va convertir en un dia negre per a les jugadores del nostre primer equip. El CVVH va vèncer per un contundent 3-0 en un partit en què les blaugranes no van aconseguir ni tan sols sortir a la pista.

Inici demolidor

El primer set començava amb un 10-2 a favor de les locals que ja augurava que les nostres noies no estaven pel que havien de fer. I així va ser, fins al 25-17, tot i que l'entrenadora Marta Gens intentés canviar el ritme fent algunes modificacions en l'equip de joc.

El segon set seguiria la mateixa tònica, amb molts errors de recepció de les visitants i un gran joc ofensiu en el bloqueig de les de Vall d'Hebron, que es van anotar aquesta segona mànega per un contundent 25-15.

Més concentració sense recompensa

Finalment, tot i veure un Barça una mica més concentrat en el darrer set, les de Marta Gens van anar sempre per darrere en el marcador fins a un 25-22 en contra final que decidiria el partit de cara a les locals. Tres punts que s'escapen i les allunyen una miqueta més de les primeres posicions.

Partit molt fred i amb un nombre excessiu d'errors que no van permetre a les del Barça lluir el joc al qual ens havien acostumat últimament.

La fitxa del partit

CVVH Dulce de Leche Mardel    3

CVB-Barça                              0

Parcials 25-17/25-15/25-22

CVVH Dulce de Leche Mardel: Laura Aldea, Mar Arranz, Mar Pérez-Portabella, Anna Albesa, Lucia Bregar i Mabel Caro (sis inicial), Anna Martínez (lliure), Marta Iniesta, Elena Aran, Sonia Fandos i Micaela Mamone.

CVB-Barça: Nerea Sánchez, Anna Espadalé, Camila Maldonado, Mireia Carmona, Sofia Müller i Maria Segura (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Anna Newsome, Andrea Iriondo, Sara Esteban, Laura Soares i Aina Valls.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();