fcb.portal.reset.password
Les jugadores del CVB-Barça, celebrant el triomf /FOTO:CVB-Barça

Triomf del voleibol femení blaugrana/FOTO:CVB-Barça

Les jugadores de Marta Gens van mostrar la gran vàlua que tenen. Davant d’un dels grans de la Lliga, les blaugranes es van emportar un triomf contundent i de prestigi a la pista de l’Haro Voley La Rioja

Inici espectacular

El primer set, molt igualat, on l’experiència de les blaugranes al tram final de set els va permetre superar dues pilotes de set que va tenir Haro, i així endur-se'l per 24-26, tot gràcies a bons serveis en el tram final i un gran bloqueig de Sofia Muller.

El segon set va ser molt més fàcil per a les blaugranes, que van prémer l'accelerador amb el servei, i van centrar molt més la recepció amb Laura Carmona i Maria Segura amb més d'un 50% de recepcions perfectes, fet que va ajudar que els atacs de les centrals blaugrana fessin patir el bloqueig i la defensa rival.

Definint com a gran equip

Amb 0-2 al marcador, el set va començar amb una petita relaxació inicial i l’entrada a la pista de l’Anna Newsome. L’atac blaugrana feia patir tant el bloqueig com la defensa rival, tancant el set i el partit.

Gran victòria en què s'ha de destacar el gran servei de les blaugranes, el treball en recepció i els atacs tant de primera com de segona línia de Nerea Sánchez.

La fitxa del partit

Haro Rioja Voley             0

CVB-Barça          3

Haro Rioja Volley: Silvia Araco, Amelia Portero, Rosalia Alonso-Mañero, Aitana Ballinga, Kelly Williamson i Deede Harrison (sis inicial), Eliana González (lliure), Ane Cengotitabengoa, Maria Barrasa i Aida Etxebarria.

CVB-Barça: Nerea Sánchez, Anna Espadalé, Camila Maldonado, Mireia Carmona, Sofia Muller i Maria Segura (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Anna Newsome, Andrea Iriondo, Sara Esteban, Laura Soares i Aina Valls.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();