Gran victòria a Haro del vòlei femení (0-3)

Victòria molt important del CVB-Barca per 0-3 contra l'actual campió de Lliga i Copa, que li dóna la tercera plaça al final de la primera volta

Les jugadores de Marta Gens van mostrar la gran vàlua que tenen. Davant d’un dels grans de la Lliga, les blaugranes es van emportar un triomf contundent i de prestigi a la pista de l’Haro Voley La Rioja

Inici espectacular

El primer set, molt igualat, on l’experiència de les blaugranes al tram final de set els va permetre superar dues pilotes de set que va tenir Haro, i així endur-se'l per 24-26, tot gràcies a bons serveis en el tram final i un gran bloqueig de Sofia Muller.

El segon set va ser molt més fàcil per a les blaugranes, que van prémer l'accelerador amb el servei, i van centrar molt més la recepció amb Laura Carmona i Maria Segura amb més d'un 50% de recepcions perfectes, fet que va ajudar que els atacs de les centrals blaugrana fessin patir el bloqueig i la defensa rival.

Definint com a gran equip

Amb 0-2 al marcador, el set va començar amb una petita relaxació inicial i l’entrada a la pista de l’Anna Newsome. L’atac blaugrana feia patir tant el bloqueig com la defensa rival, tancant el set i el partit.

Gran victòria en què s'ha de destacar el gran servei de les blaugranes, el treball en recepció i els atacs tant de primera com de segona línia de Nerea Sánchez.