Derrota en un partit vibrant (3-2)

Bon i espectacular derbi barceloní el celebrat dissabte a la tarda al Pavelló del Carmel entre el conjunt blaugrana i l'equip d’Horta-Guinardó

El derbi del vòlei masculí de Barcelona va tenir lloc aquest cap de setmana. El Llars Mundet i el FC Barcelona es veien les cares en un partit en què el marcador reflectia la igualtat, malgrat que la victòria no va caure del costat blaugrana.

Sense sort als dos primers sets

Al primer set el marcador anava molt igualat, tot i que els locals, ben avançat el set, van aprofitar diferents errades i van anar per damunt en el marcador i es van adjudicar la primera mànega per 25-15.

Al segon període la igualtat seguia present a la pista. Amb intercanvis llargs i espectaculars, Jordi Marcé i Cayu Vegas s'imposaven pel centre constantment, mentre que Àngel Galindo començava a donar definició per la punta. Aquest període va acabar també disputat amb un 29-27 a favor dels locals. Els blaugranes ja es trobaven dins el partit tot i perdre els dos primers períodes, i aquest set havia estat la mostra que a poc a poc entraven en joc.

Remuntada inconclosa

Al tercer set no van començar bé les coses, i els culers perdien per 8-5. Al segon parcial del set el resultat era de 16-12, però Sergi Bosch va efectuar un doble canvi clau que va donar aire al col·locador Marc Ferrer, que en tornar a pista va ser artífex de la remuntada blaugrana, amb un parcial de 4 punts a 9 de la banda visitant. El set, per al FC Barcelona per 25-27, resultat que feia que tornés a començar un nou partit.

Al quart els blaugranes van sortir a totes i en tot moment van tenir controlat el període. Àngel Galindo estava espectacular en atac, i juntament amb la veterania de Fran Plaza i els atacs pel centre d’en Marcè i Cayu van fer que s'arribés al 2-2 i al final de set per 17-25. S’arribava al ‘tie break’ definitiu.

Al cinquè set els locals van començar amb un marge ampli que va fer que no fos possible la gesta. Amb errors puntuals dels blaugranes i el desgast que tenien acumulat el set i el partit van anar per als de casa per 15-10.