Derrota del vòlei masculí a la primera jornada (3-1)

El CV Leganés supera el vòlei masculí blaugrana a la primera jornada de la Superlliga 2

L’equip blaugrana debutava a la difícil pista madrilenya i el poliesportiu del Leganés, com sempre, es va omplir de gom a gom per donar suport als locals. Cal destacar la presència dels incondicionals de la Penya Blaugrana de Móstoles, que any rere any fa costat a l’equip en les seves visites a la capital espanyola.

Bon inici i canvi de dinàmica

Els nois de Sergi Bosch van començar molt igualats al primer set. Les errades locals en el servei i la bona actuació dels centrals Cayu i Marcè, així com el servei de l’Eric Hernández, van fer que al final els blaugranes guanyessin el set per 20-25.

En el segon i tercer set els madrilenys van tenir molt més encert en el servei, i van causar dificultats a la construcció de joc dels visitants. Això va fer que els parcials s’anotessin al marcador local per 25-13 i 25-19.

Derrota final

Al darrer parcial tot estava en joc. El FC Barcelona va reconduir el rumb del partit i va donar més efectivitat en un atac que no existia en la zona 2 del camp, on es va trobar a faltar més força i puntuació.

El marcador anava ajustat fins al final del set, però detalls puntuals van ser els que van marcar la diferència i es va acabar el set i el partit en 25-21.

És el primer partit de Lliga i els blaugranes van emportar-se un derrota que els ha de donar un toc d’atenció de cara a les properes jornades si volen mantenir les seves opcions d’anar a la Copa del Príncep, a la qual només van els quatre primers classificats.