Derrota del volei femení contra el segon classificat (3-0)

Derrota del volei femení contra el segon classificat (3-0)

Malgrat la igualtat en els dos primers sets, les blaugranes, terceres classificades, van caure a la pista del GH Leadernet, segon classificat de la Lliga

La feina no va tenir recompensa. Les de Marta Gens no van poder assolir un triomf a la pista del GH Leadernet. En els dos primers sets van estar a prop d’aconseguir-ho, però finalment les locals es van emportar el triomf.

Cara a cara

Al primer set les jugadores del GH Leadernet van estar per davant en el marcador en tot moment, però es va arribar a un final de set molt igualat en què les errades de les blaugranes van fer que la balança es decantés del costat del equip local (25-23).

Al segon set les jugadores locals van prémer l’accelerador i van arribar a un segon temps tècnic amb 16-10. Però el bon joc de les blaugranes va fer que es reduïssin les distàncies, i així s’arribava a un 20-21 a favor de les visitants, les quals van tenir tres pilotes per tancar el segon set a favor seu.

Però aquest cop ni Maria Segura ni Nerea Sánchez van estar encertades en l’atac. Al final eren un altre cop les de Pamplona les que s’emportaven el set per 28-26.

Sense opció

Començava el tercer set amb bon joc, i s'arribava al primer temps tècnic amb 7-8 a favor de les blaugranes. Però un altre cop les errades de les blaugranes van fer que no es pogués aixecar el set i van caure per 25-16.

Ara cal aprendre dels errors comesos contra les segones de la Lliga per poder afrontar amb garanties el proper partit contra l’Alcobendas, un equip jove però descarat el qual des del principi s’haurà de pressionar i no deixar que descansi ni respiri en cap moment.

Tot i així, malgrat la derrota les blaugranes es mantenen en la tercera posició de la taula, i hauran de serrar les dents per mantenir aquesta plaça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut