Triomf solvent del CVB-Barça (0-3)

Triomf solvent del CVB-Barça (0-3)

El voleibol femení blaugrana va superar amb solvència l’AD.A Pinguela gallec, en un partit sense gaire dificultat

Molt poca història la del partit de dissabte passat disputat a l’Hospitalet Nord. La visita de l’AD.A Pinguela, que ben difícils havia posat les coses en el partit de la primera volta no va ser  difícil per a les jugadores de Marta Gens.

Sense rival

Així doncs, amb un joc de baixa intensitat els punts van anar caient del costat blaugrana i tan sols en el segon set, amb alguns moments de desconcentració blaugrana, va fer que l’equip gallec arribés a pensar en algun tipus de sorpresa que la banqueta local va tallar de soca-rel.

La lesió de la punta visitant Graciella do Morte, va deixar encara més sentenciat el partit, privant les gallegues d’una de les jugadores més resolutives.

Tercer lloc

El triomf de les blaugranes va significar mantenir el tercer lloc a la classificació. Aquest triomf va servir a les noies entrenades per Marta Gens per preparar la important visita de la jornada vinent a la pista del Nuchar Tramek Murillo, segon classificat de la competició i botxí a les semifinals de l’última Copa de l’equip blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut