Triomf a Tenerife (0-3)

Triomf a Tenerife (0-3)

El vòlei femení blaugrana s’imposa a Tenerife, finalitza tercer la primera volta i assoleix la classificació per a la Copa de la Reina

L’equip de Superlliga va reprendre la competició, després de l’aturada nadalenca amb un llarg viatge a Tenerife per retre visita al Santa Cruz de Tenerife, un històric del vòlei. D’allà es van emportar un triomf per mantenir el tercer lloc, al final de la primera volta.

Concentració inicial

L’equip va entrar a la pista amb la intenció de no donar opció a les rivals. I així va ser. Ja des del primer temps tècnic, 3-9 al marcador, es veia la diferència que hi ha actualment entre els dos equips.

Però, amb tot, sempre cal estar atentes, i per això Marta Gens va haver de demanar un temps mort per recordar el que podia passar si es deixava de prémer l’accelerador. Tallada d’arrel la reacció local, el set es va desenvolupar com havia començat per acabar amb un clar 13-25 prou clarificador.

El segon set, tot i els canvis efectuats per la banqueta visitant donant entrada a jugadores fresques i donant repòs a d’altres, va seguir el mateix camí. El 0-6 inicial era el punt de partida que ja es mantindria i s’ampliaria fins al 14-25 final.

Per la porta gran

El tercer set s’iniciava amb la lesió de la lliure Laura Carmona i obligava a donar entrada en aquesta funció a Sofia Muller, tot i els intents de la titular de seguir jugant. Tot això semblava fer trontollar una mica el sistema de recepció i defensa.

Al principi del tercer set, però, un altre cop el temps mort de Marta Gens donava tranquil·litat a les seves jugadores, les tornava a situar a lloc i les blaugranes tornaven a la pista amb les idees més clares. Així la resistència local es va allargar només fins al 12-12 i a partir d’aquí un altre cop la superioritat blaugrana va acabar el set i el partit sense més dificultat, 16-25.

Així acabava la primera volta, amb una excel·lent tercera posició a la classificació, l’opció de jugar la Copa de la Reina el pròxim febrer a Haro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut