El vòlei blaugrana cau a València en els últims instants dels tres sets (3-0)

Malgrat haver desplegat un bon joc, els darrers punts de cada set acaben derrotant el vòlei blaugrana davant l’UPV València

El partit jugat a València va ser, tot i la derrota, un gran partit dels blaugranes. Tot i anar per davant en la majoria de parcials dels sets, a les parts finals de cada període era quan augmentava el marge d’error i finalment es deixaven escapar. El nivell de joc exhibit va ser molt alt.

Els últims minuts, clau

En el primer set, els de Sergi Bosch van començar molt endollats, van agafar per sorpresa els locals i van encarrilar el set. Al segon parcial, però, va ser quan els locals, amb el seu col·locador com a protagonista, van capgirar el marcador i es van adjudicar el set.

Dins el segon set, la tònica va ser similar a la del primer, amb els atacs efectius dels blaugranes, tot i que també cal destacar l’actitud defensiva. Tot i així, al final del set es va tornar a repetir el fet que els locals es van imposar a l’intercanvi de cops mitjançant l’oposat rival.

Sense forces

En el set final, l'UPV va voler acabar el partit, però el FC Barcelona va lluitar fins a l’ultim punt per evitar-ho. Va ser l’únic set en què els locals en un dels parcials anaven un punt per davant en el marcador, i finalment amb el 21-17 ja van poder sentenciar el partit.

Les sensacions dels homes de Sergi Bosch van ser bones durant tot el partit, ja que van plantar cara a un dels equips capdavanters de la divisió.