fcb.portal.reset.password

CVB-Barça planta cara a un dels grans / FOTO:Arxiu-CVB-Barça

La visita de Nuchar Tramek Murillo, un dels grans d’aquesta Lliga, prometia una bona oportunitat de veure voleibol del bo i de marcar la realitat d’aquest CVB-Barça. Les noies de Marta Gens van plantar cara a les experimentades jugadores de Murillo, basant el seu joc en una molt bona recepció que permetia una gran variabilitat de joc i una eficàcia molt alta en l’atac.

El primer, cap a casa

El primer set va començar amb una igualtat que va sorprendre les jugadores visitants. Les diferències tan sols assolien els 2 punts tant per l'un com per l’altre equip, 8-6 al primer temps tècnic i 15-16 al segon, fins a l’empat a 19.

Però a partir d’aquí les blaugranes van saber mantenir i ampliar el seu petit avantatge per endur-se el primer set per 25-21 davant la incredibilitat de les de Carlos Arratia.

S’escapen el segon i el tercer

Més del mateix al segon set, amb grans atacs i millors defenses per ambdues formacions i gran desplegament de joc. Un avantatge de 17-14 per a les locals semblava trencar el set, però les blaugranes encara han d’aprendre a tancar aquestes situacions. Així el parcial s’empatava a 21 i tres errors de les locals decantaven el set per a l’equip visitant.

El resultat del segon set va fer mal a les blaugranes. Descentrades, eren incapaces d’assolir el nivell que fins aleshores havien demostrat. Un cúmul d’errades permetia a Murillo emportar-se el set per 12 a 25.

Canvi de registre i a cara o creu

Tot semblava dat i beneït, però les blaugranes es van tornar a posar a la feina i amb el mode lluita activat, tornaven a desplegar un gran joc i un encert que Nuchar Tramek no era capaç de contrarestar. El 16-14 del segon temps tècnic demostrava que hi havia partit. I quan es va arribar al final del set, el 25-21 que obria portes al 'tie-break' no era una sorpresa, era el fidel reflex del que s’havia vist a pista.

Però al 'tie-break' l’experiència visitant es va fer palesa davant la lluita de les blaugranes. Així fins al final, en què, ara sí, el parcial i el partit es decantava cap a La Rioja, per 11-15, i els permetia seguir prop del lideratge de la competició tot i deixar-se un punt amb què segur que comptaven.

La fitxa del partit

CVB-Barça                   2

Nuchar Tramek Murillo  3

CVB-Barça : Mireia Carmona, Maria Segura, Camila Maldonado, Nerea Sánchez, Lara Raspall i Sara Sarmiento (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Irene Cabrera, Sandra Walsh, Anna Espadalé, Sofia Muller i Laila dos Reis.

N.T.Murillo : Yoraxi Meleán, Daniela da Silva, Jéssica González, Renata Schmutz, Arkia El-Amari i Marisa Fernández (sis inicial), Elena Esteban (lliure), Fernanda Gritzabach, Cristina Sanz i Esther Blázquez.

Parcials: 25-21,22-25,12-25,25-21,11-15

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();