Derrota amb bon joc (3-1)

El vòlei blaugrana cau a Cantàbria per 3 sets a un, en un bon partit de voleibol i davant un gran rival

El partit jugat dissabte a la tarda a Cabezón de la Sal (Santander) entre el FC Barcelona i el CV Textil Santanderina va ser d’un gran nivell. Els blaugranes anaven amb molta motivació per puntuar, però tot i la intensitat demostrada no va poder ser i els locals van acabar guanyant el matx.

Gran primer set

En el primer set, els blaugranes van mostrar una intensitat de joc tant en atac com en defensa molt superior als locals, que no podien frenar les envestides tant del receptor Eric Hernández com de l’oposat Jordi Marcè. Això, juntament amb el ritme imposat per tot l’equip, va fer que els de Sergi Bosch s’enduguessin el primer parcial per 19-25.

El segon període va començar de manera igualada i va anar avançant amb poques diferències al marcador fins que al final, en baixar una mica la intensitat els blaugranes, va caure de la banda local per 25-18, tot igualant el partit.

El tercer és clau

En el tercer set, els locals van augmentar la seva intensitat de joc tot basant-se en l’atac del seu oposat, que va començar a anotar. Havia estat frenat durant el partit, però en aquest set va agafar el protagonisme i va fer que el seu equip guanyés el set per 25-16.

Els jugadors blaugrana no es van donar per vençuts al quart període i van donar lloc a grans jugades. El set va anar avançant amb poca distància al marcador i es va arribar a la part final, que va donar lloc a un ajustat 24-24 que finalment va derivar en un 26-24 per als de Santander.