Derrota a Múrcia (3-0)

El vòlei femení blaugrana cau davant l’UCAM Múrcia, en l’inici de la segona volta de la Superlliga Femenina

Mal inici de la segona volta per part del CVB Barça. I és que a Múrcia, les blaugranes només van tenir opcions en el tercer set. En els dos primers sets les jugadores de Marta Gens no van poder superar l’empenta de les locals.

Dos sets per oblidar

El primer parcial de 8-2 va ser molt dur per a les catalanes, que no van saber reaccionar i no van poder posar en problemes les locals. El marcador final de 25 a 8 reflecteix com es va desenvolupar el primer set.

I sense reacció al segon set. Les murcianes anaven sumant punt a punt i s’enduien el segon set per un altre contundent 25-10. Tan sols la recepció mantenia un nivell acceptable. La construcció i la finalització de les jugades no eren en cap moment reeixides per a les blaugranes.

Canvi sense recompensa

El tercer set la cosa va canviar i ara sí que les de Marta Gens oposaven resistència a les murcianes, amb més cor que cap i lluitant des de la defensa i començant a forçar errors locals. Les col·locadores començaven a connectar amb les atacants i aquestes reduïen el seu elevat nombre d’errors. Amb tot, el 23-19 semblava tancar el partit.

Però les blaugranes saben quan volen lluitar i van ser capaces d’empatar el set a 24. Malgrat l’esforç, la inèrcia ja era massa clara i les locals duien moltes ganes d’assolir la tercera posició a la classificació amb un 27-25 final.