Derrota a La Rioja del CVB Barça (3-0)

El vòlei femení blaugrana cau a la pista de Nuchar Tramek Murillo, un dels rivals més potents de la Superlliga

Dissabte passat l’equip de SFV visitava un dels aspirants a tot, d’aquesta temporada, el potent Nuchar Tramek Murillo, a qui ja havia provocat un ensurt en el partit de la primera volta, però amb qui havia perdut a la semifinal de l’última Copa de la Reina. El partit es presentava complicat, com tots els que enfronten equips que es coneixen i on ambdues esquadres tenien molt en joc en aquest tram final de la temporada regular en què es troben

Ofensiva local

El primer set va començar amb un clar domini local on les barcelonines tot i haver preparat durant tota la setmana com calia defensar, es veien incapaces d’aturar els atacs de la potent ofensiva verda.

Els problemes en defensa a Zona I van continuar. Amb tot, el temps mort de la Marta Gens feia que les coses s’anessin ajustant, però ja era tard. Els equips guanyadors saben mantenir l’avantatge encara que sigui mínima. Així, malgrat la lluita blaugrana s’arribava al 25-21 final del parcial.

Emoció fins al final del segon set

Més igualtat a l’inici del segon set i tan sols els molts errors en servei permetien a les de Carlos Carreño encapçalar el parcial. Un altre cop semblava arribar-se a un final de set dominat per les de Murillo, sense gran diferència, tanmateix sota control, però el segon temps mort visitant canviava el decorat i duia l’empat a 24 al marcador.

Emoció final, però un altre cop l’experiència més gran de les Fernández, Melean i companyia forçaven dos errors blaugrana i tancaven el parcial amb un 27-25 final.

Lluitant fins al final

El resultat del set anterior semblava haver fet mal en les catalanes, però l’equip blaugrana té jugadores que en tot moment poden capgirar una situació complicada, des de la pista o des de la zona d’escalfament.

Els canvis introduïts per Marta Gens permetien restablir la igualtat a força de lluita i començar a fer patir les cansades jugadores locals, que entraven en fase de dubtes i d’errors, i és que no estan acostumades a trobar-se equips que els plantin cara. Empat a 19 i altre cop la mateixa història que als sets anteriors.

Final molt més ben jugat per les locals, que tancaven el set i el partit i feien que l’equip català tornés a casa amb la sensació d’haver desaprofitat una ocasió per si més no endur-se alguna cosa positiva de Murillo.