Cauen al derbi (0-3)

El voleibol masculí blaugrana no pot superar el Llars Mundet i encaixa una derrota en el derbi del vòlei català de la Superlliga 2

El partit jugat a Cornellà del Llobregat entre el FC Barcelona i el CV AA Llars Mundet, els dos representants catalans a la Superlliga 2, ha caigut de banda dels del Carmel, en un partit que es va viure molt ambient a les grades i amb molt suport i escalfor del públic a l’equip local.

Sense opcions a l’inici

En el primer set, els blaugranes estaven imprecisos en l’execució del joc i ho van pagar amb una diferència de punts que no van ser a temps de remuntar. La tensió, els nervis, la dificultat en puntuar, van ser uns factors clau que no van jugar en favor dels locals, cosa que va fer que el marge fos ampli, donant com a resultat un parcial final de 11-25.

El segon període va començar més igualat però a l’equador del set els del Carmel van sumar per desencert blaugrana. En busca d’un canvi de ritme de joc, Sergi Bosch va realitzar canvis però va acabar el set per 17-25. Els blaugranes no es trobaven còmodes dins la pista.

El servei marca

El darrer set va ser més disputat. L’entrada al camp de Ricard López, seguint amb els canvis efectuats, va donar els seus fruits. Fran Plaza, molt encertat, va posar-se l’equip a l’esquena, i els blaugranes aguantaven la recepció i l'atac.

Al final de set quatre serveis directament fora per part dels locals acabava entregant el tercer set i el partit a un Llars Mundet molt eufòric per la seva victòria en una pista com és la dels blaugranes.

“Seguirem treballant, tot i que el creixement no és tan ràpid com ens agradaria. Això ha estat una ensopegada, l’equip se sap fort i les situacions adverses ens motiven a seguir treballant amb més empenta”, comentava un Sergi Bosch sentit per la derrota, en concloure el partit.