fcb.portal.reset.password

Victòria del CVB-FC Barcelona a Galícia. Foto: RFEVB

El partit ja va començar amb molts dubtes, tot i l'embranzida inicial. Al fred climatològic i l'ambient a la difícil pista de Monforte, s'hi unia un equip en clar ascens i amb moltes ganes de guanyar les catalanes.

Mal inici i millora

L'equip no entrava al partit i els errors se succeïen malgrat els intents des de la banqueta de retrobar el joc habitual. El 25-15 parcial era prou indicador del que passava.

El canvi de set semblava portar més tranquil·litat a les de Marta Gens i Quim Ribas i ara era la igualtat la nota predominant, el nombre d'errors s'ajustava a nivells més normals i la defensa i el bloqueig començava a funcionar.

Dos serveis i un bloqueig de l'encertada Tori Grafeman donaven un petit avantatge 18-21 que l'equip local en una última reacció tornava a igualar. El temps mort de Marta Gens donava tranquil·litat i permetia a l'equip endur-se el set 21-25.

El tercer set cau del costat gallec

La bona feina en recepció no es veia reflectida per la poca contundència dels atacs, inhabitual en les nostres jugadores, i alguns errors al servei duien el tercer set per les mateixes vies que el primer. Però en cap moment es va abaixar la guàrdia. L'encert visitant amb contundents atacs de Valquiria Correa i Patricia Suárez permetia a les de Martin Cardoso trencar el set i gestionar l'avantatge fins al 25-19 final.

Canvi en el quart set

Però l'inici del quart set semblava tombar definitivament el partit del costat local. Amb el 13-6 en contra Laia Garcia entrava a pista per intentar capgirar el ritme de partit. Juntament amb uns petits retocs i la bona feina de Lara Raspall i Laura Carmona anaven tornant l'equip al seu punt.

Laia Garcia tornava a demostrar ser una especialista a trencar situacions adverses. La seva sèrie al servei, amb el suport del bloqueig i atac de Tori Grafeman i Anna Espadalé, capgiraven el marcador. Quan tot indicava el canvi de tendència, una defensa molt lluitada entre Laia Garcia i Laura Carmona feia que la col·locadora es lesionés un dit. Semblava important però aquesta noia dissabte tenia ganes de protagonitzar el partit.

Amb el dit de nou al seu lloc, sense deixar la pista, seguia subministrant pilotes a les companyes, a qui ara definitivament se sumava la feina de Maria Segura i Sara Sarmiento, i l'aparició puntual però important de Sandra Walsh permetien que la remuntada s'acabés aconseguint. El 21-25 obria pas al tie-break, però la dinàmica era clara.

Set i victòria

I és que l'equip havia après la lliçó. Primer i més important era el partit que s'estava jugant i no pas res més llunyà. L'entrada al definitiu set mostrava clarament la reacció: 3-8 al canvi de pista i com han anat fent quan ha calgut sense deixar de prémer l'accelerador, deixar sense reacció l'equip contrari per acabar el set i el partit amb victòria.

La fitxa del partit

AD.A. PINGUELA  2

CVB-BARÇA  3

AD.A.Pinguela: Verónica Contreras, Martina Reese, Eleonoroa Guzzi, Patricia Suarez, Nerea Novo i Valquiria Correa (sis inicial), Laura Naranjo (lliure), Antia Penoucos, Cintia López, Ana Torres, Ana Álvarez, Ana Torres i Susana Bahamonde.

CVB-Barça: Mireia Carmona, Maria Segura, Anna Espadalé, Tori Grafeman, Lara Raspall i Sara Sarmiento (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Laia Garcia, Laila dos Reis, Sandra Walsh i Raisa Moll.

Parcials: 25-15/21-25/25-19/21-25/9-15

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();