fcb.portal.reset.password

Imatge de la recepció al Museu Colet/FOTO:CVB-Barça

A la recepció, que es va celebrar al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, Ivan Tibau va rebre a Georgina Tomàs, presidenta del Club Voleibol Barcelona-Barça, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, a banda de les jugadores i els entrenadors del Club de Voleibol Barcelona-Barça .

Reconeixement a la feina feta

El motiu de la trobada amb el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va ser que el Club de Voleibol Barcelona-Barça va aconseguir l’ascens a la Superlliga 1 Femenina, la primera categoria del voleibol estatal femení, després de set anys.

El secretari general de l’Esport ha afirmat que pel Govern és “un orgull” rebre equips que “han fet història” per a l’esport femení català i han mostrat uns valors molt positius per a l’esport.

“El Club de Voleibol Barcelona-Barça serà el referent del vòlei català la propera temporada, cosa que ajudarà a augmentar la base d’aquest esport”, ha destacat Ivan Tibau.

Formació esportiva i humana

Per la seva banda, Georgina Tomàs, presidenta del CVB-Barça, ha explicat que l’ascens a la Superlliga suposa “recollir els fruits d’un treball i un projecte de molts anys, basat en la formació esportiva i humana de les jugadores”, protagonistes d’un club que va estar a punt de desaparèixer i que ara està creixent de manera notable pel que fa al nombre d’esportistes. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();