fcb.portal.reset.password

Foto: Les jugadores de Marta Gens en una acció de temps mort (Foto: CVB-Barça)

Dissabte tocava derbi a Sant Cugat. El matx es presentava amb tots els al·licients de les grans ocasions. A més de l'eterna rivalitat entre clubs, el CVB-Barça es jugava les seves darreres opcions d'entrar a la Copa Princesa, competició on ja ha estat els darrers anys. Calia veure doncs com afectaria a les jugadores l'aturada nadalenca.

Igualtat d'inici

Ja de bon principi es veia que la cosa seria igualada. Un primer set, en què cap dels dos equips era capaç de liderar ni el marcador ni el joc. La igualtat als temps tècnics (7-8 i 15-16) demostraven l'equilibri. Es veia a venir un intens final de set on malgrat les opcions que van tenir les de Marta Gens, no les van saber aprofitar i després d'un temps mort demanat per Leo Passerine, al límit amb 24-25, les locals amb dos atacs exitosos i un bloqueig eren capaces de donar la volta al marcador i tancar el set per 27-25.

Nervis de banda = millor joc

Lluny de donar-se per vençudes, les de Marta Gens són joves però persistents. Amb els nervis deixats a la banqueta, enfocaven el segon set amb totes les ganes. I ara sí que van desplegar el seu joc, espectacular i eficaç i van fer que els esforços locals anessin quedant sense premi.

L'entrenador local, a més, començava a moure la banqueta però el joc visitant no permetia reaccions i la distància al marcador ja era massa gran per reaccionar. Al pas pel segon temps tècnic amb 8-16, les vallesenques ja havien abaixat els braços i permetien a les blaugranes créixer i créixer en el seu joc fins un 12-25 final que en res recordava l'emoció del primer set.

Torna l'emoció

Al tercer set, però, tornaria l'emoció. Malgrat un bon inici local, les de Marta Gens van tornar a respondre i van saber reaccionar a temps. Maria Segura començava a trobar opcions i Lara Raspall i una nova Laila dos Reis, que tornava a l'equip, començaven a sentir-se importants. Les solucions de Mireia Carmona des de la direcció de joc aprofitant el bon nivell de recepció i la lluita constant en defensa, anaven acostant l'equip al final de set amb opcions. S'arribava al 21-21 amb tot per decidir. Però aquest cop les del CVB-Barça volia el set. Sense donar opcions un atac de Sara Sarmiento el tancava amb 23-25 i mantenia vives les esperances.

Tocades i enfonsades

Al quart set ja es veia que les jugadores locals havien acusat el cop i anaven a menys mentre que les de Marta Gens creixien i creixien. Desenvolupaven el seu joc sense que les respostes de les de Leo Passerine els fessin mal. El treball en recepció i defensa encapçalat per Laura Carmona donava fruit i una i altra vegada obtenien premi. Laia Garcia, ja en el tram final,  prenia la direcció de l'equip, Tori Grafeman i Cristina Borja, tancaven el set i el partit. 15-25 al marcador final.

LA FITXA

C.V. Sant Cugat, 1
CVB-Barça, 3

CV.S.Cugat: Carlota Santamaria, Mireia Orozco, Bea Jiménez, Nerea Sánchez, Raquel Brun i Marta Galceran (sis inicial), Anna Martínez i Júlia Rodríguez (Lliures), Iris López, Mónica Martínez, Marina Martíne i Claudia Martínez,  van completar l'equip.

CVB-Barça: Mireia Carmona, Maria Segura, Anna Espadalé, Laila dos Reis, Lara Raspall i Sara Sarmiento (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Laia garcia, Tori Grafeman i Cristina Borja van completar l'equip.

Parcials: 27-25/12-25/23-25/15-25

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();