fcb.portal.reset.password

Imatge del partit d'aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'INEFC (Foto: CVB-FC Barcelona)

Imatge del partit d'aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'INEFC (Foto: CVB-FC Barcelona)

Dissabte visitava l'Inefc, l'EMEVE Laboratorios Nupel de Lugo, equip que tanca la classificació de la SFV2, en el que podia representar un partit trampa, ja que l'equip gallec, com ja va demostrar en el partit de la primera volta, és un equip descarat, amb molt poc a perdre i molt a guanyar, fruit de la joventut de les seves jugadores i que és capaç de posar en problemes qualsevol rival, com ja va demostrar la jornada anterior. També calia veure com respondrien les de Marta Gens i Quim Ribas, després de la victòria sobre les líders i de la jornada de descans. Calia molta mentalització per enfrontar el partit.

Lliçó apresa

El principi de partit resultava molt important i les blaugranes demostraven de sortida que havien après de lliçons anteriors. El 6-1 inicial ja denotava què pretenien des del principi. Així, sense gaire història, es tancava amb un 25-12 molt descriptiu del que s'havia vist a la pista. I és que tot l'equip aportava feina i punts, deixant sense opció les gallegues.

Minsa reacció visitant

El segon set començava de la mateixa forma. Un rotació inicial amb Mireia Carmona fent mal ja des del servei, 3 punts, posava un 8-0 al marcador al primer temps tècnic. A partir d'aquí, un "anar fent", que duia cert relaxament a les files blaugranes, permetia una petita reacció de les de José Valle, que l'encertat temps mort local tallava d'arrel. Així, les de Marta Gens tornaven al seu joc i amb moviments de banqueta inclòs, aconseguia tornar al seu nivell habitual i tancava el segon parcial 25-18.

Laia Garcia passa a la direcció

Al tercer set, ara amb la direcció de Laia Garcia, l'equip aconseguia avançar-se al marcador tot i que no amb la gran claredat dels dos anteriors. Sense marcar grans diferències, el joc els permetia moure la banqueta i donar entrada a les juvenils Marina Reñé, Blanca Seguí i Cristina Borja, que tant estan ajudant l'equip i que aportarien els punts necessaris per dur el set al 25-22 final i a una nova victòria de les del CVB-Barça.

LA FITXA

CVB-FC BARCELONA, 3
EMEVE Labs.Nupel Lugo, 0

Parcials: 25-12/25-18/25-22

CVB-Barça: Mireia Carmona, Maria Segura, Anna Espadalé, Tori Grafeman, Lara Raspall i Sara Sarmiento (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Laia Garcia, Laila dos Reis, Marina Reñé, Blanca Seguí i Cristina Borja van completar l'equip.

EMEVE Lugo: Maria José Corral, Valme López, Irene Yañez, Sara Folgueira, Blanca Rozas i Samantha Chukwura (sis inicial), Nuria Bouza (lliure), Maria Fe Pena, Claudia Rozas, Marina Pérez i Carmen Carvajal van completar l'equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();